MERK: Baby’s Only

Baby’s Only staat bekend om haar prachtige breisels en dat is ook niet zo gek! Baby’s Only is namelijk een merk van Huisman Tricot; een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar een begrip is in de Nederlandse brei-industrie.

Daarnaast staat het merk voor topkwaliteit en worden alle producten geproduceerd in Nederland. De collectie breidt ontzettend snel uit en bestaat op dit moment onder andere uit gebreide dekens, lampen, boxkleden, opbergzakken en -manden, muzieksterren en nog veel meer. Het merk werkt met verschillende stijlen; van de stoere Robust lijn tot de verfijnde Sparkle lijn.

Baby’s Only is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste lifestyle merken voor baby en de babykamer. Het assortiment bestaat uit ruim 1800 producten; je kunt het zo gek niet bedenken of Baby’s Only heeft het!

Inmiddels is Baby’s Only te koop in meer dan 800 winkels verspreid over heel Europa en Rammelaer is één van die winkels. Loop gerust even binnen voor vrijblijvend advies of kom gewoon gezellig binnen lopen om deze mooie collectie in het echt te bewonderen!