MERK: Jellycat

De originele en hippe knuffels van dit populaire Engelse merk staan naast hun opvallende uiterlijk bekend om hun topkwaliteit. Zo hebben alle Jellycat knuffels een ongekend hoog aaibaarheidsgehalte en zijn de knuffels uitvoerig getest op veiligheid. Mede dankzij de hoge schattigheidsfactor worden de Jellycat knuffels vaak gebruikt voor de styling van babykamers en kinderkamers. Je kunt de knuffels natuurlijk ook als kraamcadeau of verjaardagscadeau geven. Succes gegarandeerd! 

Je kan het zo gek niet bedenken of Jellycat heeft er wel een knuffel van gemaakt. Ben jij een echte foodie en is lekker eten jouw grootste hobby? Dan zijn de Jellycat Amuseables iets voor jou!

Ook voor de allerkleinste kun je bij Jellycat terecht voor een geschikt knuffelvriendje. De Jellycat Cordy Roy tutteldoekjes zijn gemaakt van zachte fleece katoen aan de ene kant en zacht ribcord stof aan de andere kant!

Heb je nou geen enkel idee naar welke knuffel je op zoek bent, loop dan gerust eens bij Rammelaer naar binnen en wellicht word je spontaan verliefd op een van de vele leuke knuffels van Jellycat!