Merk: Joolz

Het concept van Joolz is geboren in 2005 tijdens een boottochtje over de Amsterdamse grachten. Inmiddels is Joolz ontzettend gegroeid en niet alleen meer in Nederland te verkrijgen!

Joolz is een jong bedrijf waar ‘Positive Design’ centraal staat; Joolz wil niet alleen een mooie kinderwagen maken, maar ook haar steentje bijdragen aan de wereld. Dit doen ze o.a. door het Joolz Geboortebos. Hier wordt voor iedere geregistreerde kinderwagen (en dus ieder nieuw kindje) een boompje geplant. Daarnaast verwerken ze duurzame stoffen in de nieuwe looks: de stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Als klap op de vuurpijl krijg je bij aankoop van jouw Joolz levenslange garantie (mits je deze op de website van Joolz registreerd).

Voor alle (aanstaande) ouders is er wel een Joolz kinderwagen te vinden. Ben jij een echt stadstype en is compactheid voor jou een must, dan is de Joolz HUB (Hello Urban Beauty) iets voor jou! Ben jij een outdoor type en wil je op alles voorbereid zijn, dan is de Joolz Geo2 jouw match. Deze wagen is namelijk all-terrain geschikt en is eventueel om te toveren tot een duo kinderwagen! De derde variant waar je voor kan kiezen is de Joolz Day3. Deze kinderwagen is stylish en heeft alles wat je nodig hebt!

Wil je een one of a kind kinderwagen? Loop dan gerust bij Rammelaer naar binnen om de Joolz Tailor collectie te bewonderen. Hierbij kun je zelf de kleur van de stof, het frame en het leer van jouw kinderwagen uitkiezen!

Joolz biedt naast kinderwagens ook een groot assortiment accessoires aan. Je kan je kinderwagen dus zo compleet maken als je zelf wilt!

Loop gerust eens bij Rammelaer naar binnen voor een vrijblijvende demonstratie en advies!*

*Wist je dat wanneer je een Joolz bij Rammelaer koopt, je een Joolz Essentials dekentje t.w.v. 69,- cadeau krijgt?! Ook komen wij jouw kinderwagen GRATIS bezorgen en monteren (binnen een straal van 30km van Sittard)!