Mommy musthave: Snoozebaby Kiss & Carry

De Kiss & Carry van Snoozebaby is een uitgekiende babydrager gemaakt van 100% gerecycled ademend katoen. Hij combineert het knusse van een sling met het gemak van een draagzak.

Er is drie jaar aan dit product gewerkt en aan werkelijk alles is gedacht: veiligheid, geborgenheid, comfort en gemak. Zo zijn er op de draagzak labeltjes met nummertjes te vinden om duidelijk te maken hoe je de draagzak om moet doen!
In de Kiss & Carry is het heerlijk dromen, slapen, relaxen en snoozen. Het gehalte aan sleepydust is dus heel erg hoog bij deze babydrager. Je baby kan er vanaf dag één al in en tot zo’n negen maanden blijven (ca. 2,5 – 11 kg ofwel maat 50 – 80).

Door een baby lekker bij je te houden voelt hij zich ook erg tevreden en voor de hechting met de ouder doet het wonderen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby’s die veel gedragen worden rustiger zijn en aanzienlijk minder huilen.

Het materiaal van de Kiss & Carry voelt sterk aan, maar tegelijkertijd is het soepel genoeg om zich aan het lijfje van je baby aan te passen. Het materiaal van de drager is minimaal rekbaar waardoor je baby veilig en comfortabel is.

Bij de ontwikkeling van de Kiss & Carry heeft Snoozebaby jouw behoefte als uitgangspunt genomen: je wilt je baby niet alleen direct na de geboorte kunnen dragen, maar juist ook in de maanden daarna. Doordat de Kiss & Carry met je baby meegroeit, hoef je geen additioneel product te kopen. Je neemt de Kiss & Carry gewoon overal mee naartoe.

Loop gerust bij Rammelaer naar binnen voor een vrijblijvende demonstratie en advies!